FRITUUR DE NIEUWE PASSAGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur De Nieuwe Passage. Meer weten? Ontdek meer

7 sep 2022 om 20:12 Snel en lekker kindjes echt nie lang moeten wacht en veel mayonaise bij hun box waren gelukkig zullen zeker nog eens bestellen
15 aug 2022 om 20:29 We werden gebeld dat het langer zou duren wegens drukte dus dat was voor ons geen probleem, eten was echter iets minder. Er waren ook enkele dingen te kort, die we wel betaald hadden.
1 aug 2022 om 22:04 De levertijd was langer dan voorzien, we hadden varkenswangetjes gevraagd en de portie is gewoon veel te klein voor 1 persoon! Alsook denk ik dat het geen varkenswangetjes zijn maar gewoon stoofvlees.De brochette was nog koud vanbinnen. Helaas
21 jul 2022 om 8:19 De bezorging was meer dan goed, heel vriendelijk en correct. Het eten was echter tot in overmate slecht. De bicky burger die we hadden besteld had geen saus of ajuintjes, enkel 2 kleine schijfjes augurk. De grizzly was nog koud vanbinnen, etc...
19 jul 2022 om 1:04 We wisten op voorhand dat we zolang moesten wachten dus geen probleem met de wachttijd
14 jul 2022 om 12:34 super
9 jul 2022 om 21:14 Snelle, correcte en vriendelijke levering! Burgers wel wat droogjes :)
3 jul 2022 om 21:04 Alles was perfect en lekker zoals altijd
3 jul 2022 om 17:54 Correct. Zeer goed van eten. Vriendelijk. Snel bezorgd.
2 jul 2022 om 14:14 Vriendelijke bezorger, mooi op tijd. We hadden de menu besteld (frieten, ribben & groenten), de groenten zaten er niet bij.