FRITUUR DE NIEUWE PASSAGE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur De Nieuwe Passage. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 6:55 Deze keer niet inorde lang moeten wachten en ons eten was koud
13 nov 2022 om 21:19 Het eten was al redelijk koud maar voor de rest wast lekker.
13 nov 2022 om 6:29 Te lang wachten
8 nov 2022 om 21:36 Wij hebben al meerdere malen besteld, vanavond echt heel erg teleurgesteld. Frieten waren droog en precies al meerdere malen gebakken. Potje met vol au vent was niet eens halfvol. En vlees was koud en niet doorbakken.
21 okt 2022 om 20:04 Na 2u zelfs geen eten gezien, bezorger 3min van mijn deur geweest en dan terug gekeerd. 6x gebeld geen antwoord.
8 okt 2022 om 11:08 Geen aanrader. Frieten waren niet doorbakken, saus volledig uitgelopen. Enorm vettig en onsmakelijk.
7 sep 2022 om 20:12 Snel en lekker kindjes echt nie lang moeten wacht en veel mayonaise bij hun box waren gelukkig zullen zeker nog eens bestellen
15 aug 2022 om 20:29 We werden gebeld dat het langer zou duren wegens drukte dus dat was voor ons geen probleem, eten was echter iets minder. Er waren ook enkele dingen te kort, die we wel betaald hadden.
1 aug 2022 om 22:04 De levertijd was langer dan voorzien, we hadden varkenswangetjes gevraagd en de portie is gewoon veel te klein voor 1 persoon! Alsook denk ik dat het geen varkenswangetjes zijn maar gewoon stoofvlees.De brochette was nog koud vanbinnen. Helaas
21 jul 2022 om 8:19 De bezorging was meer dan goed, heel vriendelijk en correct. Het eten was echter tot in overmate slecht. De bicky burger die we hadden besteld had geen saus of ajuintjes, enkel 2 kleine schijfjes augurk. De grizzly was nog koud vanbinnen, etc...
19 jul 2022 om 1:04 We wisten op voorhand dat we zolang moesten wachten dus geen probleem met de wachttijd
14 jul 2022 om 12:34 super